Yonimapping uddannelse

Yonimappinguddannelse

Vi glæder os til at præsentere hold 3 til yonimapping på CHAI. På denne uddannelse lærer du i trygge rammer både at modtage og give yonimapping (vaginalterapi), genital mapping, bækkenbundsafspænding, yoni-healing, de-armouring og sensitivitets- og grænsetræning.

Uddannelsen giver gode muligheder for at arbejde professionelt med yonimapping, men det er også muligt at tage uddannelsen som led i personlig udvikling og til privat brug. Du vil lære værktøjer og former for kropsterapi og healing, som stammer fra somatisk sexologi, vejrtrækningsterapi, bioenergi og kropsmassage fra forskellige tantriske og shamanistiske traditioner. For os er etik og integritet meget vigtig og vi følger et særligt sæt etiske regler særligt i forbindelse med behandlinger, hvor man anvender berøring af intime kropsdele. Uddannelsen starter 7. februar 2019 og strækker sig over 7 moduler, de 5 á 4 dage (torsdag-søndag) og 1 dobbeltmodul på 7 dage (torsdag-onsdag). Der afsluttes med eksamen og certificering.

Udtalelse fra tidligere deltager:

"Jeg valgte i 2016 yonimappinguddannelsen hos CHAI. Her fandt jeg den, for mig, helt rigtige overbygning på mine andre uddannelser (som jordemoder og indenfor healing og personlige processer).
Uddannelsen er bygget op på teori, demonstration, øvelser og herefter egen træning under supervision.
Væsentligst var grænse og sensitivitetsarbejdet. Træningen i at det er klientens grænser og behov, der er i centrum. Altid. At vi er ligeværdige som behandler og klient.
Åndedrætsterapien, aflæsningen af kroppen som helhed, at arbejde med vrede, sorg, angst og forløsningen i latter, hjerteglæde og lyst.
Det blev moduler præget af dybe processer for alle på holdet, hvilket er essentielt for det efterfølgende arbejde med kvinder, ofte med svære, sårbare og traumatiske erfaringer.
Uddannelsen er grundig.
Jeg bruger i dag uddannelsen professionelt i min virksomhed Kvindevisdom, hvor jeg hjælper kvinder i alle aldre med smerter og spændinger i krop, bækken og køn. Kvinder, der har det svært med egen krop, grænser og lyst i seksualiteten. Kvinder i overgange i livet.
Jeg anbefaler uddannelsen både til dig, der vil på en rejse med dig selv, og dig der ønsker at arbejde professionelt med dette meget vigtige og særdeles tiltrængte område.
Mvh Ulla Eline Veje"

STED:
CHAI, Læssøesgade 14, baghuset, 2200 Nørrebro

TIDER:
7.-10. februar 2019, modul 1
25.-28. april 2019, modul 2
20.-23. juni 2019, modul 3
29. august - 4. september 2019, modul 4 og 5
10.-13. oktober 2019, modul 6
5.-8. december 2019, modul 7
Torsdage kl. 18-22, fredag/lørdag: 10-22 og søndage kl. 10-16.
PRIS:
33.000 kr.
(betaling 1.000 kr. ved tilmelding og herefter 8 månedlige rater á 4000 kr. )
Early bird: 29.000 kr. (ved tilmelding og fuld betaling senest 1. december 2018)
Crazy early bird: 25.000 kr. (ved tilmelding og fuld betaling senest 1. september 2018)
Undervisere: Diana Diakova og Martin Heese Tilmelding Du er velkommen til at komme til et personligt info- og optagelsesmøde, hvis du tror uddannelsen kunne være noget for dig. Kontakt os på tantra@tantrazone.dk eller telefon 2627 4467.
Vi afholder gratis info aftener, hvor du kan komme og høre mere om uddannelsen.
Datoer for gratis info-aftener vil blive annonceret her og på Facebook.
Tilmelding til gratis info-møde nederst på denne side.
Info- og optagelsesmøder kan også foregå via skype eller zoom!
Yonimapping og bækkenbundsafspænding (vaginalterapi)
Yonimapping er en måde at lære din yoni bedre at kende, og dermed udvide dit nydelses- og følelsespotentiale.
Yonimapping er blevet beskrevet som en “terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, at de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.
Vi anvender akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser, massage og mange flere værktøjer, som har vist sig at have en god effekt.
Yonimapping er en tryg behandling, hvor vi kortlægger din yoni.
Uddannelsens indhold
Sensitivitets- og grænsetræning, anatomi, samtaleterapi, bækkenbundsafspænding (vaginalterapi), de-armouring (afvæbning), yonihealing og bækkenbunds- og underlivsmassage m.m.
Sensitivitets- og grænsetræning

Stor grænsebevidsthed giver grobund for udfoldelse, hvorfor det er en af hovedværktøjerne, når vi arbejder med yonimapping.

Med sensitivitets- og grænsetræning bliver du bl.a. i stand til at mærke dig selv.
Hvad vil du? Hvad har du lyst til?
Hvor går dine naturlige grænser?
Hvad siger din krop?
Hvad siger dit hoved?
Hvordan kan du kommunikere, hvad du vil, på en god måde?
Har du svært ved at mærke dig selv og svært ved at bevæge dig “fra hovedet ned i kroppen”? Nogle har svært ved at give sig hen til nydelsen, mens andre har svært ved at mærke eller kommunikere sine grænser og derved kommer til at overskride dem. Andre igen oplever ubalancer, så de enten bliver hyperfølsomme eller helt følelsesløse. I begge tilfælde kan det resultere i problemer med sexlyst og orgasmer, smerter eller psykiske traumer, som giver sig til udtryk i seksuelle problemer.
De-armouring (afvæbning)
De-armouring (fra “de-” og “armour” på engelsk – at tage panseret af).
Smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser får os helt naturligt til at danne et “panser”, som beskytter os. Kroppen husker – også det som hovedet har glemt. Det kan fastholde os i mønstre af frygt, tilbagetrækning og undgåelse og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed, både seksuelt og i alle livets områder. Der kan være mange ubevidste eller uerkendte traumer, som sidder i kroppen. Som Yonimapping-behandler lærer du at håndtere svære følelsesmæssige processer ved anvendelse af de-armouring.
Yonihealing
En lægende behandling, som med stor varsomhed og respekt for dine grænser healer dig og din yoni. For kvinder, som er traumatiserede, enten i forbindelse med sex, graviditet eller fødsel mv., er yonihealing en lægende behandling, som med stor varsomhed og respekt for dine grænser healer dig og din yoni. Som altid indledes behandlingen med en samtale og derfra udvælger behandleren de metoder og værktøjer for session, som passer bedst til dig og din situation. Vi har meget fine resultater med denne omsorgsfulde behandling, som kan være meget forløsende og healende. Bækkenbunds- og underlivsmassage Vi fokuserer på området omkring kroppens midte: Bækken, mave, bagdel, hofter, lyske og kønsorganer. Særligt egnet til dig, som har problemer med indestængte eller uforløste følelser, som vrede eller sorg, eller dig, som har problemer med underlivsspændinger, fordøjelsesproblemer mv. Dét, som holder sammen på det hele. Massage af maven stimulerer de indre organer, tarmen og fordøjelsessystem, og kan lindre smerter i ryggen.
Akupressur, afspænding, åndedrætsøvelser og massage
kan indgå og da det kan føles meget sårbart og intimt at blive rørt disse steder, gør vi meget ud af at gå langsomt og nænsomt frem og hele tiden tjekke med dig, at du er ok. Vi har fine resultater med denne omsorgsfulde behandling, som kan være forløsende og healende.
Tilmeld dig info-møde om Yonimapping uddannelsen