Workshops & Events

Faste Workshops

IMG_9811-e1445334399630 2

Melting Monday

Melting Monday er designet til at støtte dig i at blive mere nærværende,  sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen i tantra, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglige liv og dit kærlighedsliv.
Læs mere >>

ZQ0O4609-e1445332549215

Melting for Lovers - Tantra Torsdag

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer? Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Læs mere >>

stemning1-e1445259751540

Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, og øver os i at finde vores indre flow og lytte til kroppens visdom.
Læs mere >>

Tantraforløb

Melting into 2018 - nytårsretreat med hjertetantra hos CHAI

Det er den rene magi, når vi holder nytår i CHAI for syvende gang i træk.

Det er en skøn tradition, som vi holder fast i, og du er inviteret med til et par skønne dage i Læssøesgade i fantastisk selskab.

Der er god tid endnu, men sidste år fik vi hurtigt fyldt op...

 

 

 

Læs mere >>

 

ZQ0O4595

Yoniversal Wisdom - Kvinde gruppe

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt, hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv. Kvindegruppen foregår i lukkede grupper. Forårssæsonen starter den 31. januar 2018 og LIGE NU er der åbent for nye tilmeldinger til gruppen.

Læs mere >>

 

Valentines weekend for par

tz 2

Valentines weekend for par 24.-25, februar 2018

Workshop med Diana og Martin

Læs mere >>