Workshops & Events

Faste Workshops

Melting Monday

Melting Monday er designet til at støtte dig i at blive mere nærværende,  sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglige liv og dit kærlighedsliv.
Læs mere >>

Tantra torsdag - Melting for Lovers

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer? Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Læs mere >>

Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, og øver os i at finde vores indre flow og lytte til kroppens visdom.
Læs mere >>

Træningsforløb

Tantric Living & Loving - Forløb over 1 år

Dette forløb, fordelt med 6 weekender over 1 år,  er baseret på Dianas og Martins mangeårige erfaring og undervisning og på SkyDancing, som er udviklet og bragt til den vestlige verden af den franske lærer Margot Anand.

“Tantric Living & Loving”  er et alsidigt, dybt og kreativt træningsforløb for dig, som ønsker at udvikle dig selv personligt, seksuelt og spirituelt. For dig, der er klar til at transformere dit liv. Træningsforløbet er velegnet for både singler og par.

Læs mere >>

 

Yoniversal Wisdom - Kvinde gruppe

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt, hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv. Kvindegruppen foregår i lukkede grupper. Efterårssæsonen starter den 9. september 2020, og der er åbent for tilmeldinger til gruppen. Begrænset plads.

Læs mere >>

 

Workshops

Melting into 2021 - Tantrisk nytår i CHAI i København

CHAI´s nytårsretreat er en stolt tradition. I år bliver det vores 10. nytårsfest i CHAI. 

Læs mere >>

 

Yoniversal autumn 2020

YONIVERSAL WISDOM KVINDEWEEKEND

En weekend for kvinder

27.-29. november 2020
CHAI København

 

Weekenden  bliver en opdagelsesrejse i vores sande sensualitet og kvindelighed gennem tantriske øvelser, meditationer, dans, sharings og sweet melting.

Du behøver ingen særlige forudsætninger. Kom som du er. For mig er alle aspekter af det feminine helligt og alle tilstande et nyt af Gudindens ansigter. Der er plads til både at grine og græde, være umulig og …

Læs mere >>

 

Workshops for par

Weekend for par
4.-6. december 2020
CHAI København

Kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet, hvor nybegyndere eller let øvede kan snuse til tantraens verden på en tryg og god måde.
På dette kursus lærer du, hvordan tantra kan blive en del af din hverdag. Kurset er praktisk orienteret og direkte anvendeligt.

Læs mere >>

 

IMG_9354

Valentines Weekend
12.-14. februar 2021
CHAI København

Hvis I er nysgerrige på tantra og mangler svar på nogle af nedenstående spørgsmål, er denne weekend noget for jer.

Hvad er tantra og tantrisk elskov?
Er tantra noget for os?
Hvordan passer jeg på mine, dine og vores grænser og hvordan kan vi samtidig udvide vores grænser?
Hvordan kan tantra og tantramassage udvikle vores parforhold?

Læs mere >>