Workshops & Events

Faste Workshops

IMG_9811-e1445334399630 2

Melting Monday

Melting Monday er designet til at støtte dig i at blive mere nærværende,  sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglige liv og dit kærlighedsliv.
Læs mere >>

ZQ0O4609-e1445332549215

Tantra torsdag - Melting for Lovers

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer? Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Læs mere >>

Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, og øver os i at finde vores indre flow og lytte til kroppens visdom.
Læs mere >>

Træningsforløb

Tantric Living & Loving - Forløb over 1 år

Dette forløb, fordelt med 6 weekender over 1 år,  er baseret på Dianas og Martins mangeårige erfaring og undervisning og på SkyDancing, som er udviklet og bragt til den vestlige verden af den franske lærer Margot Anand.

“Tantric Living & Loving”  er et alsidigt, dybt og kreativt træningsforløb for dig, som ønsker at udvikle dig selv personligt, seksuelt og spirituelt. For dig, der er klar til at transformere dit liv. Træningsforløbet er velegnet for både singler og par.

Læs mere >>

 

ZQ0O4595

Yoniversal Wisdom - Kvinde gruppe

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt, hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv. Kvindegruppen foregår i lukkede grupper. Efterårssæsonen starter den 9. september 2020, og der er åbent for tilmeldinger til gruppen. Begrænset plads.

Læs mere >>

 

Workshops

Nytår i CHAI - Melting into 2020

Det er den rene magi, når vi holder nytårs kursus i CHAI for 9. gang i træk.

"Nytårsretreat var en fantastisk oplevelse/rejse, 3 dage med ultimativ nærvær, berøringer, sjov, selvudvikling, grin, gråd, meditation og ikke mindst, masser af kærlighed. Kan varmt anbefales og det er bestemt ikke sidste gang, jeg holder nytår på den måde. Varme og nærværende hilsner" Pia Reenholm

Det er en skøn tradition, som vi holder fast i, og du er inviteret med til 4 skønne dage i Læssøesgade i fantastisk selskab.

Læs mere >>

 

Yoniversal autumn 2020

YONIVERSAL WISDOM INTERNATIONAL

Tantric immersion for women

5. august - 23. september  2020
8 onsdage kl.10.00-12.30

Online udviklingsforløb for kvinder. Vi mødes 8 formiddage på zoom. Guides på engelsk.

 

Læs mere >>