Workshops & Events

Faste aften workshops

Melting Monday

Melting Monday er designet til at støtte dig i at blive mere nærværende,  sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglige liv og dit kærlighedsliv.
Læs mere >>

Tantra torsdag - Melting for Lovers

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer? Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Læs mere >>

Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, og øver os i at finde vores indre flow og lytte til kroppens visdom.
Læs mere >>

Træningsforløb og kurser

Lær at give tantramassage - kursus for PAR

17.-19. september 2021

Kurset er for dig og din partner, som ønsker at mærke en ny kvalitet af seksuel energi, som giver en masse glæde, nydelse og healing og samtidig udvider bevidstheden

Læs mere >>

 

Yoniversal Wisdom - Kvinde gruppe

Start 1. september 2021

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt, hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv. Kvindegruppen foregår i lukkede grupper. Efterårssæsonen starter den 1. september 2021, og der er åbent for tilmeldinger til gruppen. Begrænset plads.

Læs mere >>

 

Retreats & Workshops

Hjertets Genåbning

CHAI Tantra-Festival i Påsken

Vi vil gerne fejre at alting vil blomstre igen, med en 4-dages festival i CHAI, hvor du kan fordybe dig i nærvær, livsglæde, berøring og connection. Vi vil gøre vores ypperste for at berolige nervesystemet og få oxytocin-niveauet op igen hos os alle, ved hjælp af klassiske CHAI-opskrifter, nye opdagelser, leg og nydelse.

Vi har ophobet stor lyst til at fejre livet, efter at have givet afkald på både vores årlige nytårsretreat og CHAI´s 10-års fødselsdag i januar.

Læs mere >>

 

YONIVERSAL WISDOM KVINDEWEEKEND

En weekend for kvinder

27.-29. november 2020
CHAI København

 

Weekenden  bliver en opdagelsesrejse i vores sande sensualitet og kvindelighed gennem tantriske øvelser, meditationer, dans, sharings og sweet melting.

Du behøver ingen særlige forudsætninger. Kom som du er. For mig er alle aspekter af det feminine helligt og alle tilstande et nyt af Gudindens ansigter. Der er plads til både at grine og græde, være umulig og …

Læs mere >>

 

Workshops for par

Weekend for par
29.-31. oktober 2021
CHAI København

Kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet, hvor nybegyndere eller let øvede kan snuse til tantraens verden på en tryg og god måde.
På dette kursus lærer du, hvordan tantra kan blive en del af din hverdag. Kurset er praktisk orienteret og direkte anvendeligt.

Læs mere >>

 

IMG_9354

Valentines Weekend
11.-13. februar 2022
CHAI København

Hvis I er nysgerrige på tantra og mangler svar på nogle af nedenstående spørgsmål, er denne weekend noget for jer.

Hvad er tantra og tantrisk elskov?
Er tantra noget for os?
Hvordan passer jeg på mine, dine og vores grænser og hvordan kan vi samtidig udvide vores grænser?
Hvordan kan tantra og tantramassage udvikle vores parforhold?

Læs mere >>