Etiske regler

Hos C.H.A.I. er etikken i højsædet

Hos C.H.A.I. er etikken i højsædet og i alt, hvad vi foretager os som professionelle kropsterapeuter og behandlere har vi fokus på sunde grænser og hjertelighed. Vi er stiftende medlemmer af Brancheforeningen for Behandlere og -massører.

Fordommene er desværre mange, så vi gør opmærksom på, at der IKKE dyrkes sex på workshops eller gives sexuelle ydelser af nogen art i CHAI. I nogle øvelser kan der forekomme nøgenhed, men altid i overensstemmelse med den enkeltes grænser.

 

Alle behandlere hos CHAI er certificerede behandlere og forpligter sig derved til at følge følgende regler:

 

#1. Behandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf §152. Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til andre med klientens skriftlige tilladelse.

 

#2. Behandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. En behandling foregår aldrig i fuld nøgenhed for behandlerens/massørens vedkommende. Det vil sige, at behandleren/massøren altid som et minimum er iført shorts og t-shirt.

 

#3. Al berøring er envejs. Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til par-sessioner, hvor klienten medbringer en partner. Der masseres/berøres aldrig med kønsdele eller oralt.

 

#4. Behandleren anerkender altid klientens grænser. Behandleren spørger om lov til at berøre, og stopper med at berøre, når klienten anmoder om dette. Behandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en behandling og heller ikke i mindst 12 måneder efter behandlingen. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.

 

#5. Behandlere/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere og må ikke udnytte denne til seksuel udnyttelse af klienter. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af samtale, coaching og almindelig massage. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.