Etiske regler

Hos C.H.A.I. er etik og sunde grænser i højsædet

Hos C.H.A.I. er etikken i højsædet og i alt, hvad vi foretager os som professionelle kropsterapeuter og behandlere har vi fokus på sunde grænser og hjertelighed. Vi er stiftende medlemmer af Brancheforeningen for Behandlere og -massører.

Fordommene er desværre mange, så vi gør opmærksom på, at der IKKE dyrkes sex på workshops eller gives sexuelle ydelser af nogen art i CHAI. I nogle øvelser kan der forekomme nøgenhed, men altid i overensstemmelse med den enkeltes grænser.

 

Alle behandlere hos CHAI er certificerede behandlere og forpligter sig derved til at følge følgende regler:

CHAIs ETISKE REGELSÆT

 

DETTE VIL VÆRE INDLYSENDE FOR LANGT DE FLESTE! 

MEN BEHANDLINGSMARKEDET I DANMARK UNDER OVERSKRIFTEN “TANTRA” ER TEMMELIG BROGET, SÅ DET SKABER TRYGHED AT HAVE HELT PÅ PLADS, AT EN CHAI-BEHANDLER ADSKILLER SIG FRA MANGE ANDRE VED ALTID AT HÅNDHÆVE FØLGENDE: 

 

  • 1. Behandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf 152.Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til CHAIs undervisningsteam og kun med klientens skriftlige tilladelse.
  • 2. Behandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. Dvs. at behandleren altid som minimum er iført shorts og top.
  • 3. Al berøring er envejs.Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til par-sessioner, hvor klienten medbringer en partner. 
  • 4. Behandleren anerkender altid klientens grænser. Behandleren spørger om lov til at berøre og stopper med berøring, når klienten anmoder om dette. 
  • 5. Behandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en behandling og heller ikke i mindst 12 måneder efter behandlingen. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler eller vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.
  • 6. Behandlere/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere, og de bruger ikke denne til seksuel eller anden form for udnyttelse (dvs. at tage beslutninger ud fra egne intentioner) af klienter.
  • 7. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af almindelig massage eller samtale. 
  • 8. Der berøres aldrig med kønsdele eller oralt.
  • 9. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol og/eller af euforiserende stoffer.