Tantrabehandler uddannelse

CHAI logo

Vi er stolte over at præsentere vores 6. hold tantra behandlere fra CHAI. På denne internationalt anerkendte uddannelse lærer du i trygge rammer både at modtage og give tantra behandlinger. Uddannelsen giver gode muligheder for at arbejde professionelt som tantra behandler, men det er naturligvis også muligt at tage uddannelsen som led i personlig udvikling og til privat brug. Du vil lære værktøjer og former for kropsterapi og healing, som stammer fra somatisk seksologi, vejrtrækningsterapi, bioenergi, og kropsmassage fra forskellige tantriske og shamanistiske traditioner.
For os er etik og integritet meget vigtig (læs vore etiske regler her) og især i forbindelse med behandlinger, hvor man anvender berøring af intime kropsdele.
Næste hold starter den 3. februar 2017 og strækker sig over 14 moduler fordelt på 11 weekender og en intensiv tantrabehandler træningsuge, som svarer til 3 moduler. Uddannelsen afsluttes med eksamen og certificering.
Første del af forløbet har fokus på selvhealing og selvudvikling – her lærer du bl.a. om sunde grænser og kommunikation, og der gives plads til fordybelse i din egen proces.
I anden del er der fokus på at lære at arbejde professionelt som tantrabehandler, samt mulighed for at gå dybere i din individuelle rejse med tantra.
Følgende temaer behandles bl.a. undervejs:

1) Du lærer om kropsintelligens, og du lærer af kroppens visdom
2) Du bliver mere bevidst om energi, og lærer selvregulering
3) Du lærer om de maskuline og feminine principper
Uddannelsen som tantrabehandler løber over halvandet år, og indeholder bl.a.:
1) Grænsearbejde og
Etiske principper
2) Tantriske ritualer
3) Kommunikation
4) Sensuel-holistisk-massage
5) Klassisk-tantra-massage
6) Dynamisk tantra massageterapi
7) Åndedræts-terapi
8) Tantrisk seksualitet
9) Kønsanatomi og fysiologi
10) Tantra helingsmassage
i alt får du 14 moduler fordelt på 11 weekender og en intensiv tantrabehandler træningsuge,
(som svare til 3 moduler)
Desuden omfatter forløbet:
- Supervision
- Selvstudium
- Elevbehandlinger
- Øveaftener i studiegrupper

Den endelige eksamen og certificering foregår over en hel weekend.
På denne uddannelse får du det bedste ud af Dianas og Martins mange årige erfaringer med tusindvis klienter og kursister. Diana og Martin er internationalt anerkendte tantralærer og somatiske sexologer. De har arbejdet professionelt og på fuld tid med tantra i mere end 12 år og er bl.a. kendt fra forskellige TV programmer.
Undervisere: Diana Diakova og Martin Heese samt gæstelærere og assistenter.

Vi afholder løbende gratis informationsaftener.