Somatisk Sexologi Grundforløb

Vil du i dybden med dine egen udvikling eller arbejde professionelt som behandler?

Grundforløb i grænsesætning og Somatisk Sexologi

Vil du i dybden med din egen udvikling eller arbejde professionelt som behandler?

Dette grundforløb markerer begyndelsen på din rejse ind i verdenen af somatisk sexologi og sensitivitetsterapi. Uanset om du allerede arbejder med mennesker eller er på en intens selvudviklingsrejse, vil dette forløb vække dine dybeste ressourcer og føre dig ind i en verden af integritet, autenticitet og vitalitet.

Hvad kan du glæde dig til?

  • En dyb forståelse af din egen krop, følelser og bevidsthed, på tværs af mentale, kropslige og emotionelle niveauer.
  • Styrkede personlige grænser og evnen til at navigere i komplekse relationer med klarhed og selvtillid.
  • En grundlæggende indsigt i betydningen af sunde grænser og deres afgørende rolle i opbygningen af bæredygtige og nærende relationer.
  • Et intensivt, intimt og hyggeligt fællesskab med andre, der ligesom dig vil noget mere med sig selv.

Her tager du første skridt på din rejse mod at forstå din krop, dine grænser og din indre visdom på et dybere og mere meningsfyldt niveau. Du vil udforske, frigive og aktivere de dybere lag af din energi og få værdifulde værktøjer til at hjælpe dig selv og andre med at skabe mere dybtgående forbindelser og en følelse af balance i livet.

For hvis du f.eks. er i en pleaser-rolle, og bruger din energi på andres behov eller på at gætte, hvad de føler, og hvis du samtidig accepterer at dine grænser bliver overskredet påvirker det dit overskud til de relationer og oplevelser, hvor du i stedet kunne have givet dit helkrops-ja. Der, hvor du kunne have været til stede fuldt og helt og levet i dit autentiske nu. 

Grænsesætning er  en vigtig en del af al undervisning på CHAI og for vores relationer til andre mennesker.  Særligt når du lærer dig selv bedre at kende i et fællesskab med andre. For hvordan passer du på dig selv og dine grænser, samtidig med at du giver plads til andre?

Hvorfor sætter vi så stort fokuspå grænsearbejde? Fordi det er hele dit fundament i livet og fordi vi ved, at mange mennesker er langt dårligere til at sætte grænser, end de selv tror. Særligt i intime relationer.

Respekterer du dine grænser ikke i det intime rum, kan det sætte sig som seksuelle eller relationelle traumer. Samtidig forhindrer det, at du og din partner får glæde af det hele, balancerede menneske, du er, når du giver dig selv lov til at være det.

Udvid dine grænser uden at overskride dem

Denne formulering vil du høre flere gange. For selv om det er vigtigt, at du beskytter din intimsfære ved at takke nej, skal dit nej ikke låse dig fast. Det er også vigtigt, at du er åben for at mærke efter, om du skal udvide dine grænser og lære dig selv bedre at kende på en ny måde - og mærke mere af livet.

Forløbet er adgangsgivende til CHAI´s uddannelser Tantrabehandleruddannelsen, Yoni Mapping Uddannelsen og Grænsetræning & Sensitivitetsterapi Uddannelsen.

Du kan også tage grundforløbet særskilt uden at binde dig til en yderligere uddannelse i CHAI.

Mød dine undervisere

Dette forløb holdes af Diana Diakova og Martin Heese. Begge erfarne og indsigtsfulde Somatiske Sexologer og Tantralærere med mere end 15 års dybdegående erfaring.

Vores mission er at inspirere mennesker til kærlige relationer og autentiske, meningsfulde liv ved hjælp af somatisk undervisning i personlig vækst.

STED

CHAI, Læssøesgade 14, 1.tv. (baghuset), 2200 København N

DATOER

Niveau 1 (du vælger selv den ene eller den anden weekend for niveau 1)
26.-28. januar 2024
2.-4. februar 2024
22.-24. marts 2024

Niveau 2 (du vælger selv den ene eller den anden weekend for niveau 2)
16.-18. februar 2024
5.-7. april 2024
26.-28. april 2024

TID

fredage kl. 18.30-22.00
lørdage kl. 10.00-22.00
søndage kl. 10.00-17.00

PRIS

6.500 DKK incl. moms pr. person for 2 weekender (niveau 1 og niveau 2)

TILMELDING

Kontakt os på tantra@tantrazone.dk, hvis du ønsker at blive optaget på grundforløbet.

Eller ring til os:
Diana 26274467
Martin 26801046
CHAI 25555136

INFOMØDE OM CHAI´S UDDANNELSER (gratis)