Melting into 2017 - nytårsretreat med hjertetantra hos CHAI

happy-new-year

Der er god tid endnu, men sidste år fik vi hurtigt fyldt op... Det handler selvfølgelig om årets sidste og første fest - CHAIs nytårsretreat.

Det bliver en smuk, intens og dyb rejse, som strækker sig over tre dage, hvor vi får mulighed for at udforske, lege og nyder i det hjerte-tantriske univers hos os i CHAI.  Vi tager dig med på en bevidst nytårsrejse med livskraft, energi og tantriske ritualer og meditationer.

Der vil være plads til både individuelle- og gruppeprocesser.

På selve nytårsaften afholder vi den mest vidunderlige, magiske nytårsfest, uden krudt, røg og alkohol, men fyldt med hjertelighed, god mad, musik, dans og all-over næring til krop og sjæl. Du bliver fyldt op af nærvær, øjen-, hjerte- og kropskontakt. Vi vil undersøge, udtrykke, meditere, eksperimentere, lege, danse, spise, grine, græde, forstå, røre - og modtage og give.

Hver person er en stor del af denne rejse og alles grænser respekteres!!!

“Nytårsretreatet i CHAI var et vendepunkt for mig. Jeg fik åbnet op for kroppens egne energikanaler og de var åbne og livlige flere måneder efter. Det var trygt, og jeg kom virkelig dybt i mine egne længsler og drømme. Åben og god energi parret med dybe drømme er dét, der får tingene til at ske i mit liv.  

Mine varmeste og glædeligste anbefalinger.” - Nina Vinther, tidligere deltager

Pris: 2017 DKK pr. person (desuden 200 DKK til middagen, som medbringes kontant)

Prisen inkluderer:

Program:

fredag den 30. 12. 2016: 16-22
lørdag den 31.12. 2016: 10 - til den lyse morgen
søndag den 1.1. 2017: 15-18

Gourmet middag med perlende drikke
Champagne og kage
Te og kaffe
Frugt og snacks

Der er begrænset deltagerantal - tilmeld dig her:
book now