Melting into 2022

Melting into 2022 - nytårsretreat med hjertetantra hos CHAI

Det er den rene magi, når vi holder nytår i CHAI for 11. gang. Sidste år måtte vi aflyse på grund af "I ved nok...", men i år er vi tilbage med 4 dejlige dage i CHAI.

Det er en skøn tradition, som vi holder fast i, og du er inviteret med til nogle skønne dage i Læssøesgade i fantastisk selskab.

Der er god tid endnu, men vores erfaring siger, at pladserne hurtigt bliver fyldt op.

Det bliver en smuk, intens og dyb rejse, som strækker sig over fire dage, hvor vi får mulighed for at udforske, lege og nyde det hjerte-tantriske univers hos os i CHAI.  Vi tager dig med på en bevidst nytårsrejse med livskraft, energi og tantriske ritualer og meditationer. Der vil være plads til både individuelle og gruppeprocesser.

På selve nytårsaften afholder vi den mest vidunderlige, magiske nytårsfest, uden krudt, røg og alkohol, men fyldt med hjertelighed, god mad, musik, dans og all-over næring til krop og sjæl.

Du bliver fyldt op af nærvær og connection: øjen-, hjerte- og kropskontakt. Vi undersøger, udtrykker, mediterer, eksperimenterer, leger, danser, spiser, griner, græder, forstår, rør - vi modtager og giver.

Hver person er en stor del af denne rejse og i tråd med vores kerneværdier lytter vi kærligt til og respekterer alles grænser!!!

“Nytårsretreatet i CHAI var et vendepunkt for mig. Jeg fik åbnet op for kroppens egne energikanaler og de var åbne og livlige flere måneder efter. Det var trygt, og jeg kom virkelig dybt i mine egne længsler og drømme. Åben og god energi parret med dybe drømme er dét, der får tingene til at ske i mit liv.  Mine varmeste og glædeligste anbefalinger.”

 - Nina Vinther, tidligere deltager

Pris: 2800 DKK pr. person

Ved tilmelding opkræves et depositum på 1400 DKK. Restbeløbet skal være indbetalt senest 28. December 2021.

Afbudsregler:

Ved afbud senest 23. December 2021 refunderes indbetalt depositum. Ved senere afbud refunderes indbetalt depositum ikke.

Prisen inkluderer:

Gourmet middag med perlende (ikke-alkoholiske) drikke
Desserter og kage
Te og kaffe
Frugt og snacks

Programtider:

onsdag den 29.12.2021: 17 - 22
torsdag den 30.12.2021: 10 - 18
fredag den 31.12.2021: 13 - den lyse morgen
lørdag den 1.1.2022: 15 -18

Der er begrænset deltagerantal

Book Online