Yoniversal Wisdom Weekend

27.-29. november 2020

Lad os gå ind i det hellige tempel, hvor kvinder for alvor støtter, inspirerer og healer hinanden!

Intentionen er at vi vækker kroppen og skærper sanserne, åbner hjertet, bliver beriget af hinandens visdom, udvider bevidstheden, og genkender Gudinden i alle sine facetter, i os selv og hinanden.

Weekenden  bliver en opdagelsesrejse i vores sande sensualitet og kvindelighed gennem tantriske øvelser, meditationer, dans, sharings og sweet melting.

Du behøver ingen særlige forudsætninger. Kom som du er. For mig er alle aspekter af det feminine helligt og alle tilstande et nyt af Gudindens ansigter. Der er plads til både at grine og græde, være umulig og …

Metoden er: trygge rammer* og et velovervejet program blandet med impulsiv og intuitiv guidance, som udspringer af et kreativt kaos i nu’ets magi.

Jeg øver mig i at lytte til mit hjerte og lade det vise mig vejen.  Min erfaring er dog at når det gælder kvindeligheden, valg af partner, sensualitet og seksualitet, er det vigtigt at ”lytte” til Yoni også. Jeg har eksperimenteret med det selv, har interviewet en del kvinder om emnet og har udviklet øvelser, som gør det nemmere at forstå Yonis sprog.

I min praksis som tantralærer, tantrabehandler, yonimapper og parterapeut, og i de grupper jeg faciliterer, møder jeg dagligt kvinder som ønsker at være mere i kontakt med deres feminine side, deres sensualitet og ikke mindst deres urkraft.  De ønsker sig et liv i kærlighed og ærlighed, men har svært ved at tage masken af og vise deres sårbarhed. Masken er udviklet som en overlevelsesstrategi i en verden, der på så mange måder har undertrykt og krænket os, ofte i en avanceret form der har tvunget os til at undertrykke og krænke os selv og hinanden. Men hvad ville der ske, hvis vi vidste, at vi på det allerdybeste plan ikke er alene, og at vores kvindecirkel oprigtigt og inderligt ønsker os healing, blomstring og vækst?

*Trygge rammer: Sex og Spiritualitet er dybt personlige emner. Jeg vil gøre mit yderste for at skabe et rum af tryghed, tillid og fortrolighed, hvor du kan fordybe dig i og give plads til hele dig.  Jeg vil opfordre dig til at udforske dine grænser, men ikke at overskride dem - du behøver ikke at dele mere end du er villig til eller deltage i en øvelse, som du ikke ønsker at være med i. En autentisk grænsesætning er en stor del af det kvindeliges healingsrejse.

 

Kærlig hilsen

Diana

 

Fra tidligere deltagere:

“Hvis min Yoni med ord kunne udtrykke sit største håb til dig, mand, ville den sige: Jeg vil bede dig smide masken og slippe det, der ikke er sandt. Jeg vil så inderligt bede dig møde mig åben, nøgen, sårbar og nærværende, i den dybeste respekt for den guddommelige port jeg er.”

”Hvis min yoni kunne tale ville hun ånde lettet op og græde af glæde over endelig at være blevet fundet.”

 

valerie-blanchett-iajkliejEiU-unsplash

DATES:
27.-29. november 2020

TIME:
Fredag: 18:30-22.00
Lørdag: 10.00-18.00
Søndag: 10:00-17:00

PRICE:
2200 DKK

EARLY BIRD:
1900 DKK (tilmelding og betaling senest 27. september 2020)