Melting into 2020

Nytår i CHAI

 

Det er den rene magi, når vi holder nytårs kursus i CHAI for 9. gang i træk.

"Nytårsretreat var en fantastisk oplevelse/rejse, 3 dage med ultimativ nærvær, berøringer, sjov, selvudvikling, grin, gråd, meditation og ikke mindst, masser af kærlighed. Kan varmt anbefales og det er bestemt ikke sidste gang, jeg holder nytår på den måde. Varme og nærværende hilsner" Pia Reenholm, tidligere deltager

Det er en skøn tradition, som vi holder fast i, og du er inviteret med til 4 skønne dage i Læssøesgade i fantastisk selskab.

Der er god tid endnu, men de foregående år fik vi hurtigt fyldt op...

"Uden sammenligning det bedste nytår jeg nogensinde har haft! Så jo - total nydning her ;-)" Lars, tidligere deltager

Det bliver en smuk, intens og dyb rejse, som strækker sig over flere dage, hvor vi får mulighed for at udforske, lege og nyder i det hjerte-tantriske univers hos os i CHAI. Vi tager dig med på en bevidst nytårsrejse med livskraft, energi og tantriske ritualer og meditationer. Der vil være plads til både individuelle og gruppeprocesser.

Du bliver fyldt op af nærvær og connection: øjen-, hjerte- og kropskontakt. Vi undersøger, udtrykker, mediterer, eksperimenterer, leger, danser, spiser, griner, græder, forstår, rør - vi modtager og giver.

Hver person er en stor del af denne rejse og i tråd med vores kerneværdier lytter vi kærligt til og respekterer alles grænser!!!

“Nytårsretreatet i CHAI var et vendepunkt for mig. Jeg fik åbnet op for kroppens egne energikanaler og de var åbne og livlige flere måneder efter. Det var trygt, og jeg kom virkelig dybt i mine egne længsler og drømme. Åben og god energi parret med dybe drømme er dét, der får tingene til at ske i mit liv. Mine varmeste og glædeligste anbefalinger.” Nina Vinther, tidligere deltager

Vi mødes den 29. december 2019 kl. 14.00, hvor vi bruger eftermiddagen til at lære hinanden at kende. Den 30. er fyldt med nærvær og connection: øjen-, hjerte- og kropskontakt. Vi undersøger, udtrykker, mediterer, eksperimenterer, leger, danser, synger, griner, græder, forstår, rør. Vi modtager og giver.

På selve nytårsaften inviterer vi til den mest vidunderlige, magiske nytårsfest fyldt med hjertelighed, god mad, musik, dans og all-over næring til krop og sjæl, men uden krudt, røg og alkohol. Gourmetmiddagen om aftenen vil i lighed med tidligere år være sushi.

Efter en dejlig aften og nytårsfest mødes vi den 1. januar 2020 til en stille stund med tid til refleksion.


PRAKTISK INFO:

29. december 2019 kl. 14.00-19.00
30. december 2019 kl. 10.00-19.00
31. december 2019 kl. 16.00-den lyse morgen
1. januar 2020 kl. 15.00-19.00

PRIS:

Hele retreatet over 4 dage koster 2500 DKK.

Depositum 1000 DKK opkræves ved tilmelding.
Restbeløbet 1500 DKK betales senest 27. december 2019.

 

Book Online