Workshops & Events

Faste Workshops

IMG_9811-e1445334399630 2

Melting Monday

Melting Monday er designet til at støtte dig i at blive mere nærværende,  sikker på dig selv og autentisk i dine relationer, venskaber og dating. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen i tantra, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglige liv og dit kærlighedsliv.
Læs mere >>

ZQ0O4609-e1445332549215

Melting for Lovers - Tantra Torsdag

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden?   
Ønsker I at udforske jeres sensualitet og sanselighed i trygge rammer? Har I brug for at nære og heale jeres forhold og slappe af sammen?

Læs mere >>

stemning1-e1445259751540

Body Temple - Mindful Cuddling

Body Temple – Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. I en rolig og tryg stemning laver vi ukomplicerede øvelser, og øver os i at finde vores indre flow og lytte til kroppens visdom.
Læs mere >>

Tantraforløb

IMG_9354

TantraLab

NB! Kontakt os, hvis du vil skrives på venteliste til kommende forløb!

Tantra Lab er vores tantrisk laboratorium, hvor vi leger. Det er et mere dybdegående og committed forløb,  der løber over en sæson ad gangen, dvs. 3 weekender og 2 aftenmøder. Vi inviterer først og fremmest dem, som allerede har nogen tantra-erfaring fra CHAI, som kender til vores tilgang og etiske kodeks med klare grænser og hjertelighed.
Læs mere >>

ZQ0O4595

Yoniversal Wisdom - Kvinde gruppe

Med respekt for den enkeltes grænser udforsker vi, hvordan vi forbinder seksualitet og hjerte og kommer “fra hovedet og ned i kroppen”. Gennem kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger udforsker vi nysgerrigt, hvad kroppen siger, hvor de sunde grænser går, og styrken til at tage ansvar for eget liv. Kvindegruppen foregår i lukkede grupper. Efterårssæsonen starter den 30. august 2017 og LIGE NU er der åbent for nye tilmeldinger til gruppen.

Læs mere >>

 

Events og foredrag

DSC0298shlille

Det gode parforhold - DIN lykke

Fordrag med Kim Jahn

Læs mere >>